OBS! NY OPSTARTSDATO PGA. CORONA RESTRIKTIONER

Babysalmesang er et tilbud til dig og din baby, en dejlig stund med nærvær, salmer og sanglege.

Sammen vil vi synge, nynne, danse, vugge, og lytte os igennem velkendte sange og salmer i en afslappet og rolig atmosfære. Vi vil puste sæbebobler og spille på rasleæg, og meget mere. Vi vil bruge vores krop og vores stemme til at komme igennem forskellige melodier.

Om du kan synge er ikke så vigtigt, dit barn elsker lyden af din stemme uanset hvordan stemmen lyder, det vigtigste er at du og din baby får en hyggelig og nærværende stund sammen om musikken og tonerne.

Vi starter op onsdag d. 7. april kl. 10.00, hvor vi mødes i kirkehuset. Forløbet varer ca. 30 minutter. Herefter vil der være hyggesnak og babycafé i Kirkehuset, hvor der vil være lidt sødt til ganen og kaffe/the.

Forløbet løber over 8 onsdage med start 7. april 2021 kl. 10.00

Babysalmesang er som udgangspunkt for babyer i alderen 3 - 12 måneder.

Galleri: 10 billeder

Klik på billederne for stor visning.

Ester Due

Ester Due