Kirke for børn og familier

For de yngste:

Safarigudstjeneste

Til safarigudstjeneste er alle velkomne, men det er tilrettelagt de 2-8-årige og deres familier. Her går vi på jagt efter et dyr i kirkerummet. Det er en kort, børnehyggelig og anderledes eftermiddagsgudstjeneste, hvor vi synger, sanser og bruger hele kroppen. Herefter er der billig aftensmad og en kreativ aktivitet i Kirkehuset.  

Børnekirke

Mindst en gang om måneden er der børnekirke under højmessen. Her får børnene en hyggelig stund i Kirkehuset med sange, bibelfortællinger, kreativitet og lege. Børnekirke foregår under prædikenen, og børnene kommer tilbage til kirken lige før nadver.

Legekufferter

Er der ikke børnekirke kan man altid underholde sig med vores aldersinddelte legekufferter under prædikenen. Mangler der noget i kufferten, er man meget velkommen til at henvende sig til os ansatte efter gudstjenesten.

 

For de lidt større:

Between gudstjeneste

For de 8-13-årige og deres familier har vi en særligt tilrettelagt between gudstjeneste. Det er en kortere, festlig og anderledes gudstjeneste med efterfølgende billig aftensmad og en kreativ aktivitet i Kirkehuset.

Juniorkirke

Mindst en gang om måneden er der juniorkirke under højmessen. Her får børnene en hyggelig stund i Kirkehuset med sange, bibelfortællinger, kreativitet og lege. Børnekirke foregår under prædikenen, og børnene kommer tilbage til kirken lige før nadver.

Børnenes lyttekirke

Børnenes lyttekirke er en podcast med fortællinger, der særligt er tilrettelagt de 8-13-årige. De er udviklet af vores kirke- og kulturmedarbejder, Mia Broe, over kirkeårets forskellige tekster og varer ca det samme som prædikenen. Du finder dem herunder. Når der ikke er juniorkirke under prædikenen, kan man altid tage den sorte legekuffert, hvor der ligger hovedtelefoner, et adapterstik og en vejledning til, hvordan man finder podcasten. Man kan også tage sine egne hovedtelefoner med.

 

For de ældste:

Ungegudstjeneste

Ungegudstjeneste er for alle unge fra korfirmationsalderen og opefter. Her vil vi skabe en anderledes gudstjeneste i samarbejde med de unge efterfulgt af pizza i Kirkehuset.