Dåbsgaver

FÅ FEM GAVER LEVERET TIL DØREN

Dåbsklub

Har I fået jeres barn døbt inden for de sidste 5 år, så har vi i Skanderup Kirke et godt tilbud til jer om en årlig gave til jeres barn! Det er et valgfrit og gratis tilbud. Siger I ja tak, indebærer det, at jeres barn får en hilsen fra kirken med et brev og en lille gave hvert år på sin dåbsdag - til og med 5 års dåbsdagen.

De første 4 år (1, 2, 3 og 4 års dåbsdag) kommer en frivillig fra kirken hjem til jer med dåbsgaven - enten nogle dage før eller på selve dåbsdagen. Er I ikke hjemme lægger de gaven og brevet i postkassen.

Det år barnet har 5 års dåbsdag, vil I blive inviteret til en familiegudstjeneste, hvor børnene får overrakt den sidste gave. Før denne gudstjeneste er der morgenfest med rundstykker m.m. for 5 års dåbsbørn og deres familie. Det er selvfølgelig helt valgfrit, om man vil deltage i arrangementet. 

Er der søskende, som ikke er døbt i vores sogn, eller er tilflyttere til byen, må de også meget gerne være en del af tilbuddet. Kontakt Mia Broe Jakobsen, så de også kan få en gave på deres dåbsdag.

Tilmelding kan ske via præsten eller ved at rette henvendelse til
Mia Broe Jakobsen tlf. 4024 0009 eller pr. mail på mia(at)skanderupsogn.dk

 

FORMÅL

Formålet med dåbsklubben er, at vi som kirke gerne vil deltage i den kristne dåbsoplæring - og hjælpe til, at I som familie får fokus på dåbsdagen, som kan fejres sammen med jeres barn: fx ved på dåbsdagen at sætte flag på bordet, pakke gaven op, bede en bøn sammen med barnet og læse en historie fra børnebibelen som barnet får af kirken ved dåben. Vi håber, at den lille gave (oftest en bog tilpasset barnets alder med bibelfortællinger eller lignende) kan give anledning til at få snakket med jeres barn om, at det er døbt til at være Guds barn - og hvilken betydning det har.

TILMELDINGSBLANKET

Klik her: Tilmelding