Tilmelding for kommende konfirmander 2021

Fra 1. april og frem til 30. september 2020 kan I tilmelde jeres barn til konfirmandforberedelse og efterfølgende konfirmation den 25. april 2021 for elever fra oprindelig a-klasse på Kongsbjergskolen, og den 2. maj for elever fra oprindelig b-klasse på Kongsbjergskolen. Elever fra andre skoler vælger frit.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret. Se kontaktoplysningerne nederst på siden. Det bliver også muligt at få hjælp til dette, når der afholdes info-aften for konfirmanderne og deres forældre.

HUSK at notere følgende i tilmeldings-blanketten:

- Dato for den dag dit barn skal konfirmeres efter ovennævnte kriterier.

- Giver du tilladelse til, at konfirmandens navn må medtages på offentlige lister forud for konfirmationen, samt at billeder fra forberedelsestiden må optræde på lukket facebookgruppe. Så må du meget gerne skrive dette.

- At gruppefoto af konfirmanderne ligger på kirkens hjemmeside.

Der er infoaften tirsdag d. 1. september kl. 19.00 - 21.00 i Kirkehuset, Kirkevejen 51 for konfirmander og deres forældre senere.

Tilmelding skal foregå via dette link: https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Konfirmation 2020

3. maj 2015

Konfirmation 2013

Konf info

Konfirmationsdagen: Gudstjenesten begynder kl. 10.30 og varer en time. Plads til max. 10 gæster. Konfirmanderne møder kl. 09.50 til fotografering.

Konfirmationsdatoer

2020: 26. april for elever fra oprindelig a-klasse på Kongsbjergskolen. 3. maj for elever fra oprindelig b-klasse på Kongsbjergskolen. Elever fra andre skoler vælger frit.

2021: 25. april for elever fra oprindelig a-klasse på Kongsbjergskolen. 2. maj for elever fra oprindelig b-klasse på Kongsbjergskolen. Elever fra andre skoler vælger frit.

2022: 24. april for elever fra oprindelige a-klasse på Kongsbjergskolen. 1. maj for elever fra oprindelig b-klasse på Kongsbjergskolen. Elever fra andre skoler vælger frit.

Eleverne går i 8. klasse, når de bliver konfirmeret.

Fra og med 2023 er der konfirmation i Skanderup Kirke den første weekend i maj.

Lørdag konfirmeres oprindelig a-klasse kl. 10.30, søndag kl. 10.30 konfirmeres oprindelig b-klasse, undtagen de år hvor der er flere klasser. Der konfirmeres oprindelig b-klasse kl. 9.00 og oprindelig c-klasse kl. 11.00.