Northern Assembly

Trænger du til at klappe i takt, trampe lidt i gulvet, gruble lidt over livets skønhed, smerte og generelt store spørgsmål, og så til nogle tryllebindende toner og medrivende rytmer? Så har vi noget for dig! Vi er beærede over at kunne præsentere:

Northern Assembly kommer til Skanderup Kirke fredag d. 25. februar kl. 19.30. Bandet spiller musik som bedst kan betegnes som ny nordisk folkemusik og synger på engelsk, men fortæller og leder koncerten på dansk så alle kan sagtens være med. De senere år har dette dygtige aarhusianske orkester turneret både i ind- og udland og høstet store roser fra både publikum, anmeldere og kolleger. Så gå ikke glip af en uforglemmelig indledning på weekenden. Billetter á 100 kr. købes i døren.

Få en smagsprøve her:

youtu.be/VCcJpycwLuk