Julekoncert

Velkommen til en intens, stemningsmættet, hjertevarm julekoncert

Hans Jørn Østerby har næsten 40 år bag sig som troubadour. Han er vestjysk af sind, og med sin stille lune og sine store ord indfanger han på fornem vis menneskelivet med dets mørke og lyse dage. Han har en sjælden evne til at skabe en ramme af varme og nærhed, når han med sine gode historier og egne tankevækkende sange formidler det dybe i livet. Og han gør det i øjenhøjde. Man ser nærmest publikum sænke skuldrene og bare være til stede i kirkerummet, hvor det århundredgamle mødes med nutidige sange om tro og tvivl.

Velmødt til julekoncert søndag d. 13. december kl. 14.00

Hans Jørgen Østerby

Kirkens julehjælp

Koncerten er gratis. Det der lægges i kirkens indsamlingsbøsser eller betales på MobilPay går ubeskåret til kirkens julehjælp og er med til at give økonomisk udfordrede familier lidt ekstra til julen.