Torsdagsgudstjenester

Hver torsdag kl. 10.30 er der en kort gudstjeneste i Skanderup Kirke for alle.

Meget er lukket ned og kan ikke lade sig gøre. Vi kan og må dog mødes til gudstjenester om søndagen, men også på andre tidspunkter. De nuværende arealkraven ved gudstjenesterne om søndagen udfordrer os, og derfor vælger vi at tilbyde en anderledes hverdagsgudstjeneste i kirken om torsdagen.

Grundet gældende retningslinjer er tilmelding nødvendig og kan ske til Gerda Nebel-Hansen (40 96 83 86).

Hvad gør vi?

Meget lidt kan gøres for tiden, for at ændre på tingenes tilstand. Det er opslidende og nedslående. Måske skal vi i stedet for at gøre en masse øve os i at være tilstede i det liv der nu engang er vores. Til det kan vi have brug for hjælp udefra. Sådan en hjælp kan kirkerummet være.

Uanset om man er gammel, ung, pensionist, jobsøgende, sygemeldt, hjemmearbejdende med brug for en anderledes formiddagspause eller hvordan ens hverdag nu engang ser ud, så må man hjertens gerne være med.