For første gang i flere år er foråret, som vi måske husker og kender det. Det er godt, at vi kan bevæge os og forsamles mere frit end for bare få måneder siden. Derfor er det også med stor glæde, at vi kan invitere til sognemøde søndag d. 22. maj kl. 12.00-14.30 i Kirkehuset.

Vi begynder med en frokost, inden vi sammen skal tale om, hvilken kirke vi er og gerne vil være, og hvordan det kan ske.

Inden mødet er der rytmisk gudstjeneste kl. 10.30 i kirken. Vi ved godt, at alle ikke er lige begejstrede for den genre, men uanset hvordan man har det med denne form for gudstjeneste, håber vi, at man vil bruge noget af søndagen på at deltage i den meget vigtige samtale i Kirkehuset. Er man ikke begejstret for den rytmiske musik, kan man evt. deltage i gudstjenesten i en anden kirke i området og derefter deltage i mødet i Kirkehuset.

Som kirke og menighed trænger vi til at mødes og se hinanden med de forskellige synspunkter, vi har. Kirken er både den smukke bygning fra middelalderen og det fællesskab, vi har med hinanden på trods og tværs af alder og andre åbenlyse forskelle. Hvordan står det til? Hvor er vi på vej hen, og har vi i gang i det rigtige? Det er nogle af spørgsmålene, vi stiller den dag og håber at finde svar på sammen.

For børnene er der lagt et hyggeligt program, som de kan tage del i, mens de voksne snakker.