Julekoncertkor 2021

Pop-up-koret øver 6 gange inden vi skal medvirke med 3-5 indslag ved julekoncerten "Vi synger julen ind" søndag den 12. december kl. 16.00 i Skanderup kirke.

Tirsdage 18:30-19.45 i Kirkehuset, Kirkevejen 51, Lunderskov

Nov.: 2., 9., 16., 23., 30.

Dec.: 7.

Generalprøve den 12. december.

Kom og vær med, uanset om du er vant til at synge i kor, eller mest synger i badet.

Anmod gerne om at blive medlem af vores Facebook gruppe. Her kommer der løbende oplysninger. www.facebook.com/groups/171235937498454/

Tove Bay Østermark

Pop-up-kor

Pop-up-kor, medvirker ved gudstjenester og koncerter i Skanderup kirke.

Det er f.eks. julekoncert, særlig af markering af en gudstjeneste – palmesøndag, friluftgudstjeneste, eller andre begivenheder, der skal markeres med ekstra korsang. Der øves 3-8 gange over nogle uger, lidt afhængig af, hvor meget koret skal synge til det enkelte arrangement. Det er åbent for alle, der har lyst til at synge med. Sværhedsgrad og stil varierer og afpasses efter de medvirkende. Det er ikke et fast kor, og man må gerne være med til et enkelt arrangement, eller af og til, hvis ikke man har lyst til at være fast medlem.

Er du interesseret om at høre mere, kan du kontakte vores organist, Tove, og høre, hvornår der er planer om næste lejlighedskor.