Julegudstjeneste ændres til online gudstjeneste

Vi har valgt at følge biskoppernes nyeste anbefaling, hvilket desværre betyder aflysning af julegudstjenesterne i Lunderskov Hallen.

Alt er sat op og klar, derfor har vi valgt at filme det vi havde forberedt og sender det kl. 13.30.

Vi ville meget gerne have delt det med jer i hallen, med fuld musik. Men nu må det blive online.

Frygt IKKE! er temaet for gudstjenesten, det kan være udfordrende i denne tid.

Yderligere info om online gudstjenesten kommer på kirken facebookside: https://www.facebook.com/skanderupsogn/

Anbefalingerne betyder også, at gudstjenester frem til 3. januar desværre må aflyses.

Vi ønsker jer alle en glædelig og velsignet jul!

På vegne af sognepræst Martin Kobbersmed og Menighedsrådet ved Skanderup Kirke

Leo Lynderup Christensen

Lyskæder, dekorationer og andet pynt begynder så småt at dukke op rundt omkring og fortæller os, at vi er på vej mod den traditionsrige juletid. Der er så meget som skal være præcis, som det plejer, ellers er det ikke rigtigt! En af de ting vi plejer, er at fejre juleaften sammen i stuvende fuld kirke hvor kondensen driver nedad vinduerne og luften kan være lidt stram. Men det er hyggeligt og meningsfuldt. I år det desværre også umuligt at samles på samme traditionsrige og vedkommende vis og vi ved vist godt hvorfor.

Grundet gældende retningslinjer og restriktioner har menighedsrådet ved Skanderup Kirke besluttet, at vi i år fejrer juleaften i Lunderskov hallen, Kobbelvænget 1, torsdag d. 24/12 kl. 13.30 og 15.30. Vi vil gøre vores til, at selvom vi i år skifter kirkerummet ud med hallen bliver juleaften i den grad båret af traditionen og af at, vi kan samles under samme tag og synge julen godt og grundigt ind, ligesom vi plejer. Alt sammen under ordnede forhold og i en stemningsfuld atmosfære så man nemt glemmer, at der to dage forinden er blevet spillet floorball i samme lokale.

For at kunne administrere antallet af deltagere ved de to gudstjenester juleaften er det nødvendigt, at man tilmelder sig via kirkens hjemmeside. Det er naturligvis gratis at deltage, men man skal medbringe mundbind og billet og får anvist plads når man møder op. Tilmeldingen bliver mulig fra d. 1. december.

Som Gertrud Sand plejer at sige i The Julekalender: ”Det æ’ jo kun juel jen gång i æ år!” Det er det. Lad os fejre det sammen! Det må vi godt.