26.3.2020

På grund af opdaterede retningslinjer på for kirkegårdspersonalet kan medarbejderne på kirkegården atter genoptage arbejdet. Medarbejderne arbejder meget udenfor og må derfor igen vedligeholde kirkegården.

Der gælder selvfølgelig de samme regler som i resten af samfundet om at undgå for meget og tæt kontakt. Derfor holder vi fortsat 2 meters afstand.

Det er fortsat muligt at kontakte personalet på tlf. 61227558

17.03.2020

På grund af coronakrisen, har biskopperne besluttet at følge regeringens anvisning og sendt alle offentlige ansatte ved kirkerne hjem. Det betyder at der ikke arbejdes på kirkegården, men kirkelige handlinger som bisættelse, begravelse, dåb og vielser gennemføres efter aftale med præsten.

Sådan er det lige nu, og vi kommer sikkert ikke til at tage gran af og plante blomster som planlagt.

Vi er kede af situationen, men håber på forståelse og vil genoptage arbejdet så snart det er muligt.

Det er altid muligt at kontakte os på tlf.: 6122 7558

Graver Finn Nebel-Hansen