Årets store kirkearrangement

Glæd dig til en uforglemmelig begyndelse på efteråret.

Sæt et stort kryds i kalenderen og tag både venner, familie, naboer og kolleger under armen.

Kl. 10.00: Velkommen til en anderledes høstgudstjeneste, hvor bl.a. kirkekoret og Gospel Kids medvirker.

Kl. 12.00: En flok voksne vil tage sig godt af alle legebørn – store som små, og sørge for der sker noget for dem.

Kl. 11.45: ”Kan troen flytte bjerge, eller flytter bjerge troen?” Professor Niels Christian Hvidt gør os klogere på forholdet mellem vores tro og fysiske helbred.

Kl. 13.00: Standup - tidligere finalist ved DM i stand-up, Jakob Svendsen hjælper os med at få rørt lattermusklerne.

Kl. 14.00: ”Hvad rager verden mig?” Det skal vi forsøge at blive klogere på, når tre skarpe hjerner vil debattere med hinanden og os.

Biskop Marianne Christiansen, Fhv. generalsekretær i Dansk Israel Mission Bodil Skjøtt, skoleleder Wilhelm Hallum, ordstyrer: Axel Jessen, Skanderup

Galleri: Debat: "Hvad rager verden mig?" 3 billeder

Klik på billederne for stor visning.

Professor Niels Christian Hvidt

Stand-up komiker Jakob Svenden