Lejlighedskor

Pop-up-kor, medvirker ved gudstjenester og koncerter i Skanderup kirke.

Det er f.eks. julekoncert, særlig af markering af en gudstjeneste – palmesøndag, friluftgudstjeneste, eller andre begivenheder, der skal markeres med ekstra korsang. Der øves 3-8 gange over nogle uger, lidt afhængig af, hvor meget koret skal synge til det enkelte arrangement. Det er åbent for alle, der har lyst til at synge med. Sværhedsgrad og stil varierer og afpasses efter de medvirkende. Det er ikke et fast kor, og man må gerne være med til et enkelt arrangement, eller af og til, hvis ikke man har lyst til at være fast medlem.

Er du interesseret om at høre mere, kan du kontakte vores organist, Tove, og høre, hvornår der er planer om næste lejlighedskor. (Lige for øjeblikket ved vi ikke, hvornår det bliver tilladt at synge sammen i større forsamlinger igen.)

Tove Bay Østermark

Tilmeld dig senest d. 2. marts via:

tbo(at)skanderupsogn.dk

Tlf. 61861042

eller meld dig ind i facebookgruppen  https://www.facebook.com/groups/171235937498454/