Kirkens børnekor

Skanderup kirkes børnekor starter op onsdag den 9. september 2020 14.20 i kirkehuset lige ved siden af kirken, og får fast øvedag om onsdagen. Koret er for alle børn, der går i 2. eller 3. klasse. Gennem sang, leg og sjov skal børnene både synge nye, rytmiske og gode gamle sange og salmer. Koret medvirker ved koncerter og gudstjenester 2-3 gange om året, bl.a. ved den årlige adventskoncert midt i december.

I løbet af august 2020 vil organisten komme ud på Kongsbjergskolen og Forbundsskolen og informere nærmere, og børnene kan prøve at deltage i en prøve-kortime på deres egen skole. Børn fra andre skoler og selvfølgelig også velkomne.

Tilmelding sker ved første korøvelse, hvor man er med og det er ganske gratis.

Er du interesseret om at høre mere, kan du kontakte vores organist, Tove

Tove Østermark

Kontakt Tove for at få mere information og for tilmelding på tlf. 6186 1042 eller på tbo(at)skanderupsogn.dk