Candlelight dinner

Torsdag d. 6. februar 2020 kl. 18.00

Som et nyt tiltag i Skanderup Kirke ønsker vi at invitere sognets nygifte par til Candlelight Dinner. Det bliver en aften med en romantisk middag med indhold, der giver anledning til at fejre og reflektere over ægteskabet.

Hele arrangementet foregår i Skanderup Kirkehus.

Alle par kommer til at sidde sammen to og to ved enkelt borde.

I 2020 har vi inviteret Steen Kruse til at holde et foredrag om det at passe på parforholdet.

Aftenen kommer til at forløbe således:

Kl. 18.00 Velkomst og middag i stearinlysets skær

Kl. 19.00 Foredrag ved Steen Kruse

Kl. 20.00 Dessert med kaffe

Kl. 20.30 Foredraget fortsætter

Kl. 21.30 Afrunding

Steen Kruse

Steen Kruse er uddannet socialpædagog og senere familie- og parterapeut. Til daglig er Steen afdelingsleder hos Center for Familieudvikling i Århus.

At passe på sit parforhold

Parforhold, er noget de fleste mener, har stor betydning for deres trivsel. Påfaldende er det, at vi ofte vil mene, det er noget der kommer af sig selv, og vi prioriterer derfor ofte denne relation ned rent tidsmæssigt.

Hvad er vigtigt, for at man kan bevare samhørigheden og tilknytningen over tid?

Hvad er parforholdstilfredshed, og hvordan arbejder vi på den form for tilfredshed?

Tilmelding til Ester Due tlf. 40240009 / ebd(at)skanderupsogn.dk