Babysalmesang

Babysalmesang er et gratis tilbud til dig og din baby, en dejlig stund med nærvær, salmer og sanglege.
Sammen vil vi synge, nynne, danse, vugge, og lytte os igennem velkendte sange og salmer i en afslappet og rolig atmosfære. Vi vil puste sæbebobler og spille på rasleæg, og meget mere. Vi vil bruge vores krop og vores stemme til at komme igennem forskellige melodier.

Om du kan synge er ikke så vigtigt, dit barn elsker lyden af din stemme uanset hvordan stemmen lyder, det vigtigste er at du og din baby får en hyggelig og nærværende stund sammen om musikken og tonerne.

Vi starter op torsdag d. 5. april kl. 9.30, hvor vi mødes i kirken. Forløbet varer ca. 30-40 minutter. Herefter vil der være hyggesnak og babycafé i Kirkehuset, hvor der vil være frugt og kaffe/the til 10,- kr.
Vi har babysalmesang 8 gange i alt, og forløbet slutter d. 31. maj.
Babysalmesang er for babyer i alderen 3 - 12 måneder.

Tilmelding og spørgsmål

Til Helene Karkov Kobbersmed